Wij creëren graageen goede band met u

Let op !!
Vanaf maandag 1 maart 2021 zijn wij weer geopend van maandag t/m zaterdag

Terugblik 2020

Doordat u als klant van Sabra Motorbandenservice ons het vertrouwen heeft gegeven kunnen we ondanks Covid19 het afgelopen jaar positief afsluiten.

Het was voor een ieder een heel bewogen jaar waarin motorrijden gelukkig nog (beperkt) mogelijk was. Ook voor ons was het een spannend jaar om als nieuwe eigenaars, op een nieuwe locatie het succes van Sabra Motorbandenservice voort te zetten.

Als we terugkijken naar het afgelopen jaar en naar de vele positieve Google recensies (waarvoor onze dank) dan mogen we zeker niet klagen.

We hebben in 2020 samen met Robin van Hulst Sabra Motortrailerverhuur in het leven geroepen en geïnvesteerd in een drietal motortrailers voor de verhuur. Verder hebben we flink geïnvesteerd in (speciale)gereedschappen en diversen hulpmiddelen om onze werkzaamheden nog beter uit te kunnen voeren.

Natuurlijk zijn er nog wel wat verbeterpunten en daar gaan we in 2021 dan ook hard aan werken. Zo gaan we onder andere werken aan meer opslagruimte voor onze motorbanden door een verdiepingsvloer te plaatsen. 

Wij zien u graag gezond weer terug in 2021

 

Aangepaste (winter) openingstijden …

Vanaf maandag 19 oktober a.s. gaat bij ons de wintertijd weer in.
Wij zijn dan alleen de zaterdagen geopend van 09:00 tot 17:00 uur.
Doordeweekse avonden evt. mogelijk op afspraak.
Van maandag t/m zaterdag zijn we telefonisch en per email bereikbaar.

Covid 19 …

Zolang het op een verantwoorde manier kan blijven wij gewoon open en blijf je van harte welkom. We letten op een goede hygiëne in onze werkplaats en wassen onze handen extra. Tevens zullen we je geen hand geven, maar wel vragen we je om enige afstand te bewaren of op een later moment langs te komen wanneer je op dit moment symptomen van verkoudheid, griep of het virus vertoont.

Graag tot ziens in Alblasserdam !!!

Eric & Astrid

Zoek banden

Breedte *

Hoogte *

Wielmaat (inch) *

 

Diensten

Motorbanden
Motorbanden

Wij zijn al 25 jaar een begrip op gebied van motorbanden en motorfietsonderhoud.
Graag adviseren wij wat de juiste motorband is voor u. Wij zijn leverancier van Bridgestone, Continental, Dunlop, Heidenau, Metzeler, Michelin en Pirelli motorbanden.
 
Staat uw motorband er niet tussen of bent u op zoek naar een ander merk motorband, neem dan gerust even contact met ons op.

Vervangen van slijtdelen
Vervangen van slijtdelen

Naast een paar goede motorbanden zijn goed werkende remmen van uw motorfiets van levensbelang. Als uw motorfiets bij ons op de brug staat zullen wij altijd de staat en de werking van uw remmen controleren. Wij geven u graag tips & trucs voor het afstellen en onderhouden van uw ketting en indien nodig kunnen wij deze voor u vervangen.
 
Wij zijn leverancier van Tsubaki kettingen en JT tandwielen en kunnen verschillende merken remblokken en remschijven leveren. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Onderhoudsbeurt en reparaties
Kleine beurt en reparaties

Is uw motorfiets aan een onderhoudsbeurt toe dan voeren wij deze graag voor u uit. 

Het vervangen van alle vloeistoffen en filter(s) behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast wordt uw motorfiets op tal van punten gecontroleerd en kunnen wij bij de meeste motorfietsen storingen uitlezen en de service interval resetten met onze professionele Texa TXBe Diagnose apparatuur.

Ook voor reparaties als het vervangen van wiel- en/of balhoofdlagers, voorvorkrevisies etc. bent u bij ons aan het juiste adres.

Motortrailerverhuur
Motortrailerverhuur

Hoe vervelend kan het zijn als je op je motor wilt stappen en deze met een lekke motorband in je garage staat …. 
Als je de lekke motorband bij Sabra Motorbandenservice laat vervangen kun je kosteloos gebruik maken van één van onze motortrailers, mits je deze binnen vier uur weer terug brengt.

Wil je graag je motorfiets(en) meenemen op vakantie, een dagje racen op het circuit of gewoon je motorfiets ophalen of wegbrengen? Ga dan naar:
Sabra Motortrailerverhuur voor meer informatie.

GRATIS SIMPLY-RIDE! BANDENPECH GARANTIE

De Simple-Ride! bandenpech garantie is geldig voor alle Bridgestone motorbanden die gekocht zijn bij ons (met uitzondering van scooter, race, off-road en motocross banden). De garantie treedt in werking wanneer de banden binnen twee weken na aankoop op de website van Bridgestone Simply-Ride! geregistreerd worden.

SIMPLY-RIDE!
Bridgestone SIMPLY-RIDE!

Koop uw Bridgestone motorbanden bij Sabra Motorbandenservive en kom in aanmerking voor de GRATIS Simply-ride! motorbandenpech garantie.

Koop banden
Koop uw motorbanden

Wij zijn officieel Biker’s club dealer zodat u in aanmerking komt voor de Simply-ride! motorbandenpech garantie als u de motorbanden bij ons koopt. Of koop een nieuwe motor en neem een garantie op de originele eerste montage motorbanden (alle bandenmerken mogelijk).

Registreer online
Registreer online

Binnen 14 dagen na de aanschaf van de motorbanden moet u deze registreren op de website van Simple-Ride! om in aanmerking te komen voor de motorbandenpech garantie.

Verkrijg uw certificaat
Verkrijg uw certificaat

Na succesvolle registratie ontvangt u een garantie van 24 maanden op uw nieuwe Bridgestone motorbanden.

Meer gedetailleerde informatie vindt u onder voorwaarden en reglement op de website van Bridgestone Simply-Ride!

NIEUWS

Bridgestone T32
Road Classic 2021

Like ons op Facebook en volg ons op Instagram

Acties

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

Bedrijfsgegevens
Sabra Motorbandenservice
Nieuwland Parc 10-i
2952 DA Alblasserdam

Tel. 078 - 890 80 10
E-mail: sabra@motorbanden.nl

Kvk: 24357019
BTW-id: NL001520913B11


Algemene voorwaarden

Openingstijden (WINTER)
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag09:00 - 17:00 uur
ZondagGesloten

’s Avonds eventueel mogelijk op afspraak.

Maandag t/m zaterdag zijn wij telefonisch en per email bereikbaar.

Neem contact met ons op

© 2019 - 2021 - Sabra Motorbandenservice
Webdesign: OK-Design